images/stories/logosait_new.jpg

 

Відповідальність за бурульки несуть балансоутримувачі будівель

У зв’язку з перепадами температури повітря, замерзанням дощу та мокрого снігу, у Тернополі спостерігається утворення бурульок на дахах будинків та можливе їх падіння.

Нагадуємо, у Тернополі працюють спеціальні автопідйомники, за допомогою яких працівники комунальних структур очищають покрівлі будинків від снігових налипань. Також комунальні структури використовують такий метод, як обгородження потенційно небезпечних ділянок.

При цьому комунальні служби здійснюють ліквідацію бурульок на тих будівлях, які вони обслуговують. Інші обслуговуючі підприємства, ОСББ, а також суб’єкти підприємницької діяльності, повинні самостійно виявляти та усувати бурульки з дахів будинків, які вони обслуговують або які перебувають у їх власності.

Закликаємо тернополян у наступні декілька днів бути обережними та ходити на відстані 3-5 метрів від будинків та високих дерев, а власників автотранспорту не паркувати свої машини біля будинків.

Просимо мешканців Тернополя повідомляти муніципальну поліцію про несвоєчасне усунення бурульок, надіславши повідомлення з фото на Viber (0730151481) або зателефонувавши за номером 40-41-67, 40-41-68.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер