images/stories/logosait_new.jpg

 

Трамп прийняв пропозицію Кім Чен Ина зустрітися

Трамп прийняв пропозицію Кім Чен Ина зустрітися
Кім Чен Ин і Дональд Трамп

У Білому домі підтвердили, що американський лідер погодився зустрітися з керівником КНДР, проте до моменту переговорів всі санкції будуть діяти.

Лідер КНДР Кім Чен Ин запропонував президенту США провести особисту зустріч і Дональд Трамп погодився. Про це в четвер, 8 березня, заявив під час прес-конференції в Білому домі радник з національної безпеки Південної Кореї Чон Ий Ен, передає Fox News.

Він зазначив, що північнокорейський лідер висловив бажання "зустрітися з президентом Трампом якомога швидше".

За його словами, Трамп заявив на це, що зустрінеться з Кім Чен Ином, щоб упевнитися, чи відмовився той від своїх ядерних амбіцій, і готовий зробити це "до травня".

 

Представник Білого дому Сара Сандерс підтвердила, що Трамп готовий зустрітися з Кім Чен Ином.

"Він (Трамп) прийме запрошення зустрітися з Кім Чен Ином в тому місці і в той час, які будуть визначені. Ми з нетерпінням очікуємо денуклеаризації Північної Кореї. Тим часом всі санкції і максимальний тиск повинні зберігатися", - зазначила речник адміністрації США.

Нагадаємо, 8 березня південнокорейська делегація прибула в Білий дім, щоб оповістити адміністрацію президента США про результати останніх переговорів з Пхеньяном.

За підсумками візиту представники Південної Кореї заявили, що КНДР готова домагатися денуклеаризації Корейського півострова, а також провести переговори з США і на їх час припинити ядерні і ракетні випробування.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер