images/stories/logosait_new.jpg

 

Злочинець і його заручники знайдені мертвими в будинку для ветеранів у США

Злочинець і його заручники знайдені мертвими в будинку для ветеранів у США
Фото: CNN
Події в будинку ветеранів у Каліфорнії

У п'ятницю, 9 березня, в місті Янтвілл, штат Каліфорнія, озброєний чоловік взяв у заручники щонайменше трьох осіб у будинку для ветеранів.

Після штурму будинку для ветеранів у Каліфорнії поліція виявила мертвим чоловіка і трьох жінок, яких він узяв у заручники, повідомляє CNN з посиланням на помічника керівника поліції Кріса Чілдса.
За словами представника поліції, слідчі поки що не визначили мотив нападу, і невідомо, чи були вбиті обрані випадково. Протягом майже восьми годин поліції не вдалося встановити контакт з людиною і дізнатися її вимоги. Причини смерті нападника також зараз встановлюються.
Ім'я стрілка і загиблих поки що не розголошуються. За даними видання Napa Valley Register, нападником був 36-річний учасник програми реабілітації ветеранів війни в Іраку й Афганістані з емоційними травмами. Повідомляється, що його виписали два тижні тому.
Центр ветеранів у Йонтвілі є одним з найбільших у США. Там проживають до 1100 учасників Другої світової війни, а також воєн у В'єтнамі та Іраку.
Нагадаємо, що в п'ятницю, 9 березня, в місті Янтвілл, штат Каліфорнія, озброєний чоловік узяв у заручники щонайменше трьох осіб. Заручників утримували в приміщенні центру для ветеранів. Янтвілл розташований у долині Напа, серці виноробного регіону Північної Каліфорнії.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер