images/stories/logosait_new.jpg

 

ОБСЄ за добу нарахувала три вибухи на Донбасі

ОБСЄ за добу нарахувала три вибухи на Донбасі
Фото: ОБСЕ/Facebook
Спостерігачі ОБСЄ на Донбасі

Спостерігачі місії ОБСЄ на Донбасі за добу зафіксували три вибухи в Донецькій області. У Луганській області не відбулося жодного порушення режиму припинення вогню.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 7 березня до 19:30 8 березня зафіксувала три вибухи. Про це йдеться в звіті організації від 9 березня.

"У Донецькій області місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (зафіксувавши, зокрема, три вибухи проти 19 відповідно)", - повідомили спостерігачі.

У Луганській області місія не зафіксувала жодного порушення режиму припинення вогню. Протягом попереднього звітного періоду було зафіксовано два вибухи.

"У підконтрольних уряду районах члени патруля Місії бачили одну броньовану розвідувально-дозорну машину (БРДМ-2) і три бойові машини піхоти (БМП-1), які стояли в районі н.п. Попасна", - йдеться в звіті.

У непідконтрольних уряду районах команда СММ бачила два бронетранспортери (БТР-80 і БТР-60), які стояли біля центру Донецька на території огородженого автопарку, розташованого на північній стороні автодороги H21. Крім того, спостерігачі бачили два БТР-80, які рухалися біля н.п. Софіївка, і 1 МТ-ЛБ, що стояв в н.п. Весела Гора.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер