images/stories/logosait_new.jpg

 

У Британії хочуть ввести свій "список Магнітського"

У Британії хочуть ввести свій  список Магнітського
У Велікобітаніі мають намір прийняти нові санкції щодо чиновників РФ

Проти 49 російських чиновників, причетних до корупції і порушення прав людини, у Великобританії хочуть ввести нові санкції. Нові санкції будуть аналогом "списку Магнітського", який діє у США.

Глава британського МЗС Борис Джонсон і міністр внутрішніх справ Ембер Радд домовилися, що Великобританія розробить свою версію прийнятого в США закону, згідно з яким 49 російських громадян внесені в офіційний список "грубих порушників прав людини", передає The Telegraph.
Як повідомляється, розробка документа почалася до того, як у британському Солсбері були отруєні екс-співробітник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. При цьому, на думку чиновників, багато в цьому замаху вказує на причетність до нього Росії.
У суботу ввечері представники консерваторів, які виступають за нові санкції, заявили, що міністри погодилися реалізувати "поправки Магнітського" і проект закону перебуває в Палаті громад, але уряд чинить опір внесенню в нього "ключових" елементів, які зроблять цей закон дієвим.
Раніше Латвія встановила заборону на в'їзд для 49 росіян, які підозрюються в причетності до корупції, відмивання грошей і порушень прав людини.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер