images/stories/logosait_new.jpg

 

Під час нападу на базу в Афганістані загинули 20 військових

Під час нападу на базу в Афганістані загинули 20 військових
Фото: Getty Images
Бойовики Талібану

Щонайменше 15 силовиків загинули у провінції Фарах на заході Афганістану в результаті нападу, який бойовики здійснили 10 березня. Таліби напали вночі.

У провінції Фарах на заході Афганістану бойовики Талібану здійснили напад на співробітників сил безпеки, у результаті атаки загинули щонайменше 20 силовиків. Про це повідомляє Tolo News у суботу, 10 березня.
Згідно з повідомленням місцевих чиновників, таліби вчинили напад на військову базу у провінції близько 2:00.
Відзначається, що двоє співробітників афганських сил безпеки захоплені в полон. Крім цього, бойовики захопили велику кількість зброї.
Військові під час нападу знищили 12 талібів. Пізніше представник талібів Забігулла Муджахід повідомив, що відповідальність за напад бере на себе угруповання Талібан.
У розташованій уздовж кордону з Іраном провінції Фарах протягом останніх тижнів відбулося декілька інтенсивних атак талібів. Уряд Афганістану розгорнув сотні додаткових військових у провінції, щоб перешкодити наступу Талібану.
Раніше в Афганістані бойовики Талібану напали на чотири контрольні пости поліції й армії - загинули 17 силовиків. Напади сталися у провінції Тахар на півночі країни.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер