images/stories/logosait_new.jpg

 

Обама веде переговори з Netflix про власне шоу - ЗМІ

Обама веде переговори з Netflix про власне шоу - ЗМІ
Барак Обама з дружиною Мішель

Американська розважальна компанія готова заплатити екс-президенту і його дружині за ексклюзивний контент, який видання називає натхненними історіями.

Колишній президент США Барак Обама веде переговори з компанією Netflix з приводу запуску власного шоу, повідомляє The New York Times з посиланням на власні джерела.

Зазначається також, що в переговорах бере участь Мішель Обама.
Netflix готовий заплатити Обамі і його дружині за ексклюзивне шоу, яке буде доступне тільки на стримінговому сервісі компанії (на цей момент він налічує близько 118 млн передплатників по всьому світу).
За наявними даними, Обама не збирається використовувати своє шоу як інструмент для критики політичного курсу чинного президента США Дональда Трампа.
У виданні розповіли, що екс-президент хотів би присвятити своє шоу взірцевим історіям. Темами шоу можуть стати ключові проблеми, яким Обама приділяв увагу, будучи президентом: охорона здоров'я, міграційна політика, виборче право, зміна клімату, а Мішель могла б вести передачу про правильне харчування.
Обоє Обамів так само можуть стати ведучими документальних чи ігрових шоу, які дотичні до їхніх поглядів і цінностей, зауважує The New York Times.
Сума, про яку йде мова в контракті, не розголошується. Кількість серій і їх формат у майбутньому шоу поки не визначений.
Раніше повідомлялося, що Барак і Мішель Обами написали дві окремі книжки своїх спогадів і отримають рекордну суму за їх публікацію.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер