images/stories/logosait_new.jpg

 

У Британії через отруєння екс-шпигуна скликають Раду нацбезпеки

У Британії через отруєння екс-шпигуна скликають Раду нацбезпеки
Фото: news.sky.com
Отруєння Сергія Скрипаля та його доньки обговорять на засіданні Ради нацбезпеки Великобританії

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей очолить засідання Ради нацбезпеки, яке збирають через отруєння колишнього шпигуна Сергія Скрипаля.

Засідання Ради національної безпеки відбудеться у Великобританії в понеділок, 12 березня. Його скликають через отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії, повідомляє Радіо Свобода.

Засідання очолить прем'єр-міністр країни Тереза ​​Мей. Участь в засіданні Ради нацбезпеки візьмуть чиновники, які володіють інформацією про хід розслідування на його восьмий день.

Нагадаємо, 4 березня російський екс-шпигун, який перейшов на бік Великобританії, Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були виявлені без свідомості.

Слідство стверджує, що вони були отруєні нервово-паралітичною речовиною. Співробітник британської поліції, який першим прийшов на допомогу постраждалим, також був госпіталізований із симптомами отруєння.

Нагадаємо, 5 березня у Великобританії з серйозним отруєнням госпіталізували колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку. Британські експерти дійшли висновку, що для отруєння використовувався нервово-паралітичний газ.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер