images/stories/logosait_new.jpg

 

У ЛНР сепаратисти обмежують пересування жителів

У ЛНР сепаратисти обмежують пересування жителів
Фото: Татьяна Погукай/Facebook
Жителям Луганська стало складніше дістатися контрольного пункту в'їзду-виїзду Станиця Луганська

Жителі Луганська, які хочуть поїхати на підконтрольну Україні територію, зіштовхнулися з додатковими труднощами. Пересування автобусів і приватного транспорту в бік лінії розмежування обмежене.

Сепаратисти з понеділка, 12 березня, заборонили попередній продаж квитків на автобуси з Луганська на підконтрольну Україні територію в Станицю Луганську. Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на місцевих жителів.

Також місцева "влада" заборонила приватному транспорту і таксі проїзд в бік лінії розмежування.

"Намагалася купити квиток на 14 березня, але не змогла. Сказали, не продають, натовпи зараз людей на автовокзалі", - сказала луганчанка Марина, ім'я якої змінено з метою безпеки.

За словами іншого джерела, продаж квитків призупинено поки на два дні. "Ніхто нічого не пояснює. Вони (сепаратисти, - ред.) просто знущаються над нами, багато хто намагається виїхати в порядку живої черги", - додав він.

"Щоб дістатися в Станицю вранці, потрібно встати о 04:00, виїхати тільки на автовокзал, записатися в чергу, потім купити квиток, за списком зайти в автобус, і тільки тоді ти зможеш бути на пункті пропуску до моменту відкриття", - наголосила вона.

Раніше жителі ЛНР розповіли, які продукти можуть купити в магазинах.

Як повідомлялося, в ГПУ заявили, що викрили схему незаконного переправлення людей до Росії.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер