images/stories/logosait_new.jpg

 

У Греції українського музиканта затримали за перевезення нелегалів - ЗМІ

У Греції українського музиканта затримали за перевезення нелегалів - ЗМІ
Фото: kurs.if.ua
Затриманий музикант

Соліст української групи Familia Perkalaba Сергій Шваюк затриманий в Греції. Музиканта звинуватили в перевезенні нелегалів. Йому загрожує великий тюремний термін.

 

 

У Греції затримали соліста івано-франківського гурту Familia Perkalaba Сергія Шваюка за звинуваченням у перевезенні нелегалів. Про це пише Тримай Kurs.

"Наш вокаліст і трубач Сергій сидить зараз в грецькій в'язниці, очікують вироку. Боремося разом, з нами бореться міжнародний юрист Ігор Руденко, за що ми йому застигли в поклоні. Почитайте і подумайте за пацанів добре, спільна енергія допомагає. Кому не важко, то і помоліться, тому терміни ломляться скажені, але ми віримо і сподіваємося. Пацани не заслуговують цього", - написав у мережі продюсер групи Олег Мох Гнатів.

Разом з Сергієм Шваюком заарештований ще один українець, коваль за фахом. Обидва українці були працівниками на іноземному судні.

Як стало відомо, Сергій поїхав на роботу - йому запропонували місце робочого персоналу на судні. Судно йшло з Туреччини до Греції. На одній із зупинок на нього зайшли люди. Як виявилося потім - було 60 нелегалів, їх повинні були доставити до берегів Італії. Чоловік нічого про це не знав. У нейтральних водах судно затримала грецька поліція.

Судно і всю команду заарештували за перевезення нелегальних мігрантів. Франківчани перебувають в ув'язненні більше семи місяців. Дата суду поки що не призначена.

Нагадаємо, близько 120 українців були затримані в Греції за звинуваченням у перевезенні нелегалів.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер