images/stories/logosait_new.jpg

 

Під Москвою розгорнуть надувні Іскандери

Під Москвою розгорнуть надувні Іскандери
Фото: j-times.ru
Російський надувний ракетний комплекс

В інженерно-маскувальний полк центрального підпорядкування, який дислокується в Московській області, надійшли нові зразки озброєння.

Макети ракетних комплексів Іскандер і комплексів ППО С-300 надійшли в інженерно-маскувальний полк, дислокований в Московській області. Про це повідомляє Интерфакс з посиланням на департамент інформації Міноборони РФ у понеділок, 12 березня.

"У 45 інженерно-маскувальний полк центрального підпорядкування, що дислокується в Московській області, надійшли нові зразки озброєння. Серед них зенітні ракетні комплекси С-300, Бук, оперативно-тактичні ракетні комплекси Іскандер-М і інші пневмопідпірні макети військової техніки", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в полк також надійшли маскувальні комплекти для снігових, рослинних і пустельно-степових фонів для приховування озброєння, військової і спеціальної техніки від оптичних, радіолокаційних і телевізійних засобів розвідки.

"Сукупність таких сучасних методів маскування дозволяє в десятки разів підвищити живучість сучасної військової техніки та інших об'єктів", - додали в департаменті.

45-й інженерно-маскувальний полк сформований в червні 2017 року. Серед завдань з'єднання - проведення інженерно-технічних заходів з протидії системам високоточної зброї, а також для приховування та імітації стратегічно важливих об'єктів.

Нагадаємо, Міноборони РФ почало масові закупівлі надувної військової технікинавесні 2013 року, приблизно за рік до збройної анексії Криму, конфронтації з Україною і країнами Заходу.

Восени 2017 року повідомлялося, що Росія подвоїла закупівлю надувних ракет і літаків.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер