images/stories/logosait_new.jpg

 

Дональд Трамп: У Меланії нелегке життя

Американський президент Дональд Трамп підтвердив те, про що багато хто здогадувався: його дружині живеться нелегко.

Про це він заявив, намагаючись зробити Меланії комплімент під час свого виступу в Пенсильванії, пише US Magazine.

Трамп намагався зробити комплімент своїй прекрасній половині

"Меланія. Прекрасна, прекрасна перша леді. Вона прекрасна, вона прекрасна. Вона прекрасна", - наголосив Трамп.

"Люди, ви думаєте, що в неї легке життя? Не таке вже й легке", - додав президент, іще раз повторивши, що його жінка - прекрасна перша леді.

Днями ж Дональд дозволив собі сміливий жарт, коли обговорював із журналістами те, що останнім часом із високих посад у Білому домі звільнилося кілька людей.

"А тепер питання, яке всі постійно задають: "Хто піде наступним? Стів Міллер (політичний радник) чи Меланія?", - зазначив політик.

Як відомо, Трамп грається з вогнем, адже саме зараз топ-темою світових ЗМІ стала його ймовірна подружня зрада. Причому якщо порнозірка Стормі Деніелс говорить правду, то злягалися вони з Дональдом у той час, коли дружина щойно народила йому сина.

"Мій чоловік мене зраджує, бреше мені, він - сексуальний збоченець, відчитує мене на людях і забуває про мене, коли я стою поруч із ним. Моє життя не легке, люди", - реагують на слова Трампа в мережі

Нагадаємо, ЗМІ вже не вперше звертали увагу на те, що Меланія уникає доторків свого чоловіка, а один раз перед камерами навіть буцімто рефлекторно ляснула його по простягнутій руці.

Фото з Twitter

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер