images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополяни можуть декларувати доходи новітніми засобами

Тернопільська ОДПІ нагадує, що до 2 травня 2018 року триває кампанія декларування доходів громадян.

Для зручності та заощадження вашого часу рекомендуємо всім охочим переходити до більш сучасних та зручних способів звітування до податкових органів, а саме засобами електронного зв’язку.

Зокрема, через Електронний кабінет платника є можливість дізнатися про отримані доходи та утримані податки, а також підготувати, заповнити та надіслати декларацію про майновий стан і доходи фізичних осіб в електронному вигляді. Бланк декларації та інструкцію щодо її заповнення розташовано на офіційному веб-сайті ДФС України (www.sfs.gov.ua).

Щоб подавати декларацію в електронній формі платник податків має отримати безкоштовний електронний цифровий підпис, що видається Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС. Переглянути та завантажити актуальні форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису можна на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК Інформаційно-довідкового департаменту ДФC України (acskidd.gov.ua) у розділі «Реєстрація користувачів».

Для зручності платників у м. Тернополі працює відділ реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС, який знаходиться у Центрі обслуговування платників за адресою м. Тернопіль, вул. Білецька, 1. Телефон для довідок: 43-46-10.


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер