images/stories/logosait_new.jpg

 

В Україну йдуть хуртовини та мороз до -16

В Україну йдуть хуртовини та мороз до -16
В Україні очікуються снігопади і ожеледь

У країні 17-19 березня в результаті впливу активних циклонів очікуються складні погодні умови - сильний сніг, хуртовини, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу.

В Україні 17-19 березня місцями похолодає до -16 градусів. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Зазначається, що в країні 17-19 березня очікуються пориви вітру 15-22 м/с, зниження температури вночі до 10-16 градусів морозу, в південній частині до 4-10 градусів морозу.

Так, 17 березня в північній половині країни прогнозують сильний сніг (в центральних і Харківській областях з дощем), хуртовини, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу.

У більшості західних, центральних і Одеській областях 18 березня очікуються сильні снігопади, хуртовини, а в південно-східній частині - сильний мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (в Запорізькій, Донецькій та Луганській областях сильний дощ).

У східних, Полтавській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській і Херсонській області 19 березня прогнозується сильний сніг, хуртовини (в Запорізькій, Донецькій, Луганській з дощем).

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер