images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернополяни вибороли першість у дитячо-юнацькій футзальній лізі

Тернополяни вибороли першість у дитячо-юнацькій футзальній лізі

Фінальна частина чемпіонату дитячо-юнацької футзальної ліги Тернопільської області серед 12-13-річних спортсменів відбулася 10 березня, повідомляє 20 хвилин.

Фінальні поєдинки пройшли на базі спортивних залів тернопільських шкіл 26 та 27. Чемпіонами у своєму віці стали вихованці тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу (ДЮСШ Тернопіль).

- Федерація футболу Тернопільської області системно провела чемпіонат у третій віковій групі, - каже голова комітету дитячо-юнацького футболу Дмитро Андрієшин. – Традиційно змагання дитячої ліги відбулися у два етапи. Перший, зональний, пройшов у кількох районних центрах. Кращі команди пробилися до фінальної частини, де теж спершу провели груповий етап, а потім – стикові поєдинки.

Додамо, що до фінальної частини змагань пробилися 12 кращих команд з усієї області. Майбутні чемпіони з тернопільської ДЮСШ участь у лізі взяли двома командами. Перша команда у підсумку стала переможцем, обігравши у фінальній грі однолітків з Бережан з рахунком 5:1. У матчі за третє місце зустрілись друга команда ДЮСШ Тернопіль та футзалісти з Кременця. У підсумку тернополяни тріумфувала 5:0.

- Ми вдячні керівникам шкіл, які виділяють спортивні зали для проведення наших змагань, - додає Дмитро Андрієшин. – Це дозволяє збільшити кількість ігор, а відтак – надати більше ігрової практики для юних спортсменів.

Заключним етапом проведення дитячо-юнацької футзальної ліги області стануть змагання у віковій групі 10-11 років. Після завершення футзальних змагань, за словами Дмитра Андрієшина, команди розпочнуть підготовку до старту у обласній першості з великого футболу.

ДОВІДКА

Підсумкова турнірна таблиця фінальної частини дитячо-юнацької футзальної ліги (12-13 років):

1. ДЮСШ Тернопіль-1,

2. ДЮСШ Бережани,

3. ДЮСШ Тернопіль-2,

4. ДЮСШ Кременець,

5. ДЮСК Чемпіон Тернопіль,

6. ДЮСШ Копичинці,

7. ДЮСШ Козова,

8. "Еліта-14" Бучач,

9. ДЮСШ Підволочиськ,

10. ДЮСШ Шумськ,

11. "Атлетік" Чортків,

12. ДЮСШ Гусятин

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер