images/stories/logosait_new.jpg

 

Білий дім схвалив заходи Британії щодо дипломатів РФ

В американській адміністрації підтримали рішення Лондона про витурення російських дипломатів, як захід у відповідь на отруєння Сергія Скрипаля.

 

Білий дім підтримав рішення Великобританії витурити 23 російських дипломатів у зв'язку зі звинуваченнями РФ в причетності до отруєння колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки. Про це повідомила прес-служба адміністрації США

 

"США прихильні солідарному підходу зі своїм найближчим союзником - Великобританією. США поділяють оцінку Сполученого Королівства щодо того, що Росія відповідальна за жахливу атаку нервово-паралітичною речовиною на британського громадянина і його дочку, і ми підтримуємо рішення Великобританії витурити російських дипломатів як відповідь", - йдеться в заяві Білого дому.

В американській адміністрації також наголосили, що Росія своїми діями ігнорує міжнародні правила і намагається підірвати роботу західних демократичних інститутів.

Нагадаємо, 14 березня прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей заявила, що Лондон припиняє двосторонні контакти з Росією, і оголосила про рішення витурити з країни 23 російських дипломатів.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер