images/stories/logosait_new.jpg

 

Свято українського добровольця відзначили у Тернополі

dobrov2Урочистості на честь святкування добровольчих батальйонів відбулися на Театральному майдані у Тернополі. Це свято людей, які за покликом серця стали на захист своєї Батьківщини та самовіддано боронять рідну землю.

На урочисті прибули  добровольчі батальйони Тернопільщини, які з перших днів агресії на сході України стали на захист нашої держави, серед них і бійці роти поліції  особливого призначення «Тернопіль».

Батальйон сформувався у травні 2014 року задля охорони громадського порядку, боротьби з незаконними збройними формуваннями. В 2015 році його підпорядковано Національній поліції, а в травні 2016 року реформовано в роту поліції. Поліцейські  несуть службу на східних рубежах і нині.

Привітати присутнім зі святом прийшли керівники місцевого самоврядування та правоохоронних органів краю. Вони усі наголосили на особливій ролі добробатів, адже саме вони першими вирушили на східні рубежі, зуміли зупинити ворога, а сьогодні продовжують захищати державу у лавах української армії.

На святкуваннях спеціальними відзнаками посмертно нагородили воїнів, які загинули в зоні АТО та бійців, які досі самовіддано несуть службу.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер