images/stories/logosait_new.jpg

 

ФК "Козова" у Кременці поступився ФК "Вишнівець"

ФК "Козова" у Кременці поступився ФК "Вишнівець"

Сьома команда вищої ліги чемпіонату Тернопільської області 2017 року – ФК "Козова" сьогодні, 14 березня, у Кременці на природному футбольному полі провела спаринг з потенційним дебютантом обласного чемпіонату ФК "Вишнівець" і поступилася супернику – 2:5.

Вишнівецька команда вже в першому таймі зробила серйозний заділ для загальної перемоги, забивши у ворота суперника чотири м’ячі (два голи на рахунку Дмитра Галадея, по одному разу відзначилися Назар Мельничук та Микола Корзун), не пропустивши у свої – жодного. Після відпочинку футболісти ФК "Козови" зуміли нав’язати супернику гру і таки відзначилися двічі (голи на рахунку Романа Гаврилюка та Михайла Мельника), при цьому одного разу змушені були витягувати м’яча з власних воріт (хет-трик оформив Дмитро Галадей). У підсумку ФК "Вишнівець" переміг 5:2, тим самим реабілітувавшись за недільну поразку від "Арсеналу" з Білокриниці (0:1). Головний тренер козівської команди Борис Палюх поразку своїх підопічних пояснив тим фактором, що з гравців основного складу було лише четверо футболістів, решта – місцева молодь, до якої наставник продивляється.

Для ФК "Козова" це поразка стала другою у підготовчому періоді. 4 березня козівська команда поступилася у Тернополі ще одному потенційному новачку обласного чемпіонату ФК "Заводське" (0:1). Наступний спаринг для козівської команди відбудеться у неділю, 18 березня. Того дня у Синькові ФК "Козова" гратиме проти заліщицького "Дністра". Матч розпочнеться о 15.00.

Джерело: ФФТО

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер