images/stories/logosait_new.jpg

 

Через кризу - до розвитку

На березневому засіданні жіночого клубу ”Гармонія”, що діє при гендерному центрі Тернопільського міськрайонного центру зайнятості, тернополянки разом з представницями СК ТАС Life Іриною Лазутою та Іриною Генсьорською обговорили поняття «кризові ситуації», як з них не просто вийти, а й попрямувати до розвитку.

«Не завжди криза несе у собі щось негативне, - зазначила фахівець центру зайнятості Інна Лісовська. - Для багатьох криза - це шанс змін, можливість зайняти бажане місце, досягнути професійних висот, потрібно лише вийти за рамки зони комфорту, побачити інші напрямки, ”включитися” у роботу, працювати над собою, не зупинятися на досягнутому.”

Представниці СК ТАС Life поділилися з жінками власним життєвим досвідом, розповіли про своє бачення подолання професійної кризи. Цікавою була й їхня відео-презентація ”Що ми знаємо про гроші”, де йшлося про те, як заробляти фінанси, вміло їх акумулювати та витрачати.

«Основне у нашому матеріальному житті, - як зазначила пані Ірина, - не гроші мають керувати людиною, а людина грошима. І яка б чергова криза не торкнулася нас, ніколи не опускайте руки!”



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер