images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільська міська рада підписала меморандум про співробітництво з Державною Інноваційною фінансово-кредитною установою

img-0318-004113028 березня у Тернополі з робочим візитом перебував голова правління Державної Інноваційної фінансово-кредитної установи Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Володимир Ставнюк.

Метою приїзду було обговорення з очільником Тернополя Сергієм Надалом та головою громадської організації «Центр Науки Тернополя» Христиною Білінською подальші напрямки співпраці та можливості надання Тернополю інвестиційної підтримки та підтримки стартапів молодих науковців та винахідників.

За результатами зустрічі відбулося підписання Меморандуму про співробітництво під час реалізації інноваційних проектів між Тернопільською міською радою, Центром Науки та Державною інноваційною фінансово-кредитною установою.

«Підписання цієї угоди для нас є знаковою подією, адже фінансова підтримка на державному рівні допоможе реалізуватися молодим активним людям та стимулюватиме розвиток інноваційного підприємництва у Тернополі, – коментує Сергій Надал. – Хочу зазначити, що минулого року, за ініціативи мешканців міста в рамках проекту «Громадський бюджет» у Тернополі, був створений перший в Україні Центр науки, який сьогодні успішно функціонує та допомагає пропагувати науку і залучати винахідників до створення цікавих проектів».

Володимир Ставнюк зазначив, що він бачить велику перспективу у тернопільських стартаперів та молодих науковців, тому Тернопіль сьогодні є одним із перших міст, яке Державна Інноваційна фінансово-кредитна установа готова підтримувати у формуванні інноваційних екосистем та фінансуванні перспективних наукових проектів.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер