images/stories/logosait_new.jpg

 

Запрошуємо громадські організації напрацювати механізм соціального замовлення в Тернополі

Розпорядженням міського голови про впровадження механізму соціального замовлення за рахунок бюджетних коштів було створено робочу групу, яка працює над впровадженням механізму соціального замовлення в Тернополі.

Соціальне замовлення є одним із найефективніших соціальних механізмів сучасності. Використовуючи його, влада може тісно співпрацювати з громадським сектором та вирішувати важливі питання соціальної сфери, шляхом делегування своїх обов’язків за бюджетні кошти.

Члени робочої групи збирають інформацію про те, які соціальні послуги надаються населенню та про організації, які потенційно зможуть отримувати за них фінансування з міського бюджету (за результатами конкурсу). Якщо ви є членом організації, яка надає або може надавати соціальні послуги населенню (паліативний догляд, соціальна адаптація, соціальна інтеграція чи реабілітація, соціальний супровід та інші), просимо контактувати для подальшої співпраці.

Контакти:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , +38(096)-700-39-55 (Володимир Шевченко).

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер