images/stories/logosait_new.jpg

 

Фінляндія видала всі дозволи на Північний потік

Фінляндія видала всі дозволи на Північний потік
Фото: Газпром
Труби для газопроводу Північний потік-2

Першою країною, в якій компанія Nord Stream 2 AG отримала повний комплект дозволів на будівництво, стала Німеччина. Тривають процедури отримання дозволів в інших країнах уздовж маршруту газопроводу - Швеції, Росії та Данії.

Фінляндія видала другий дозвіл на будівництво і експлуатацію газопроводу Північний потік-2 у фінській винятковій економічній зоні. Про це йдеться в заяві Регіонального адміністративного агентства Південної Фінляндії, яке видало дозвіл.

Фінська влада затвердила детальний план будівництва і експлуатації 374-кілометрової фінської секції газопроводу Північний потік-2, загальна протяжність якого складе більш як 1200 км.

У компанії Nord Stream 2 AG, яка є оператором газопроводу Північний потік-2, заявили, що таким чином процес отримання дозволів у Фінляндії завершено.

У компанії стверджують, що процедури отримання дозволів в інших країнах уздовж маршруту газопроводу - Росії, Швеції та Данії - йдуть за графіком.

Раніше канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що ФРН взяла до уваги позицію України щодо будівництва газопроводу Північний потік-2 і вважає важливим збереження транзиту через її територію.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер