images/stories/logosait_new.jpg

 

На Донбасі 59 обстрілів, поранені двоє бійців

На Донбасі 59 обстрілів, поранені двоє бійців
Фото: Минобороны Украины
Українські військові на Донбасі

Противник активно застосовував проти українських військових міномети 82 мм і 120 мм, які заборонені Мінськими домовленостями, а також гранатомети, кулемети і озброєння БМП.

Підрозділи сепаратистів здійснили 59 обстрілів по позиціях ЗСУ в неділю, 15 квітня. Поранення отримали двоє українських військових, повідомляє прес-центр штабу АТО в ранковому зведенні в понеділок.

Так, на донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів противник відкривав вогонь по захисниках Павлополя, Лебединського та Новотроїцького, а з мінометів калібру 82 мм - Пісків і Павлополя.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вогонь вівся по укріпленнях в районі Авдіївки, Кам'янки, шахти Бутівка, Верхньоторецька, Піщевика, Широкиного і Гнутового, а БМП противник застосував по опорних пунктах біля Пісків і Талаківки, великокаліберні кулемети - під Опитним, стрілецьку зброю - в районі Славного, Березового і Лебединського. Біля Новотроїцького вівся снайперський вогонь.

На луганському напрямку сепаратисти застосовували 120-мм міномети по захисниках Луганського, Троїцького і Світлодарська, а біля Луганського і Світлодарська вівся вогонь з 82-мм мінометів, неподалік Новолуганського і Новгородського - з гранатометів і великокаліберних кулеметів, а з БМП - під Луганським і Троїцьким.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер