images/stories/logosait_new.jpg

 

Кубок України зі стрибків у воду: українці виграли 8 золотих медалей

Кубок України зі стрибків у воду: українці виграли 8 золотих медалей
Фото: df-ua.org

Українці завоювали 15 медалей на Відкритому Кубку України, що тривав у Києві. Усього медалі Кубка України виграли 12 вітчизняних спортсменів.

З 11 по 15 квітня в Києві тривав Відкритий кубок України зі стрибків у воду, участь в якому взяли спортсмени з 7 областей України і гості з 9 країн світу, в т.ч. найсильнішим складом приїхала збірна Італії.

Українці завоювали 15 медалей у 13 видах програми, в тому числі 8 золотих медалей, 5 срібних і 2 бронзові.

Відразу три золотих медалі виграв Олександр Горшковозов, який завоював золото на 3-метровому трампліні, став найкращим в парі з Максимом Долговим в синхроні на 10-метровій вишці і з Олегом Колодієм в синхроні з 1 метрового трампліну, а самі Олег Колодій та Максим Долгов стали найкращими в індивідуальних стрибках на 1-метровому трампліні і 10-метровій вишці відповідно.

Крім того, Вікторія Кесар і Ганна Письменська стали першими в синхронних стрибках з триметрового трампліну, а також Україна виграла золоті нагороди в міксті на 3-метровому трампліні і 10-метровій вишці.

Усього медалі Кубка України виграли 12 вітчизняних спортсменів. Також зазначимо, що п'ять разів на найвищу сходинку п'єдесталу піднімалися гості з Італії.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер