images/stories/logosait_new.jpg

 

ФК "Бережани": плюс сім новачків

ФК "Бережани": плюс сім новачків

Четверта команда за підсумками чемпіонату Тернопільської області 2017 року ФК "Бережани", 12 квітня, провела попередню заявку на новий футбольний сезон-2018. До неї потрапило 19 гравців, серед яких семеро дебютантів.

Найвідомішим новачком команди сміливо можна вважати досвідченого 35-річного оборонця Віктора Ковальчука, котрий виступаючи в складі великогаївського "Агрона-ОТГ" минулоріч здобув звання чемпіона області. Також у нього за плечима 41 поєдинок та два забитих голи у другій лігі чемпіонату України в складі тернопільської "Ниви". До слова, Ковальчук вже мав досвід виступів за команду з Бережан. У далекому 2002 році Віктор захищав кольори бережанського "Сокола", який виступав у аматорському чемпіонаті України.

Ще один новачок з професіональним минулим – 30-річний захисник Ігор Копцюх, котрий свого часу знаходився в обоймі луцької "Волині", однак виступав лише за її дублюючий склад. Також Ігор певний час пограв у другій футзальній лізі чемпіонату України, захищаючи кольори тернопільського "Банкіра-ТНЕУ". Останній сезон Копцюх провів у підволочиському "Збручі" з яким став срібним призером першої обласної ліги, відігравши 11 поєдинків, у яких зумів одного разу відзначитися голом. Що цікаво, у кількох зустрічах йому вимушено довелося діяти на воротарській позиції.

Гравцем ФК "Бережани" став ще один досвідчений півзахисник, 27-річний Ростислав Чиряк. Футболіст відомий за виступами у теребовлянській "Ниві", а в сезоні-2017 поміняв одразу дві команди. Починав чемпіонат області за ФК "Грабовець" (5 зіграних матчів та три забитих голи), а після того, як команда знялася зі змагань, перебрався до підволочиського "Збруча", за який у другому колі зіграв всього два поєдинки.

32-річний бережанський вихованець Павло Адамович свого часу вже пограв за ФК "Бережани", після чого виступав за підгаєцьку "Ниву" та два колективи з Івано-Франківщини – ФК "Більшівці" та ФК "Рогатин".

23-річний Андрій Бойчук та 19-річний Андрій Засєдко теж свого часу виступали за ФК "Бережани", тому новачками їх можна назвати умовно. Останнім часом вони захищали кольори чортківського "Кристалу" у аматорському чемпіонаті України та чемпіонаті Тернопільської області.

І, насамкінець, новобранцем бережанської команди став молодий 19-річний півзахисник Дмитро Марценюк, котрий незважаючи на свій юний вік вже встиг "засвітитися" у складі тернопільської "Ниви", коли та мала аматорський статус. А другу частину минулого сезону Денис провів у складі чемпіона області великогаївського "Агрона-ОТГ", за який, щоправда, зіграв лише в одному поєдинку.

Джерело: ФФТО

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер