images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопільська команда перемогла у Західноукраїнській Лізі за програмою IAAF «Дитяча легка атлетика»

12 квітня в залі спортивних ігор Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка відбувся ІІІ тур  Західноукраїнської Ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААF».

З ініціативи Тернопільської обласної федерації легкої атлетики та Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення вже вдруге стартувала Західноукраїнська ліга за програмою «Дитяча легка атлетика ІААF», в якому змагаються представники навчальних закладів з міст західного регіону країни. У змаганнях взяли участь представники навчальних закладів з Тернополя, Луцька, Львова, Івано-Франківська, Ужгорода та Хмельницька.

Перед початком спортивної частини відбулася розминка для учасників, яку провела кандидат в майстри спорту з аеробіки, тренер фітнес-клубу «Energy». Родзинкою став показовий виступ команди «Star Dance»,     керівник – Гаврихів Христина. Учасники продемонстрували свою спритність, швидкість та витривалість у випробуваннях: естафета зі стійками та бар’єрами, метання диску, вортекс, біг по координаційній драбинці, «багатоскоки», «хрестик», а також комплексна естафета «Формула-1».


Цьогоріч захід відбувається в три тури.

Результати ІІІ туру змагань:

І місце – команда м. Тернопіль.

ІІ місце – команда м. Івано-Франківськ.

ІІІ місце – команда м. Луцьк.


За підсумками трьох турів призові місця посіли:

І місце – команда м. Тернопіль.

ІІ місце – команда м. Ужгород.

ІІІ місце – команда м. Івано-Франківськ.


Для учасників фінальних змагань було виготовлено ексклюзивні брендовані медалі.

Учасники та переможці отримали подарунки від партнерів заходу ТМ «Ласунка», кафе-пекарня «Ringo», мережі магазинів «Спортландія», мережі магазинів «Gorgany», ТМ «Молокія».


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер