images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині відкрили ще одне віддалене робоче місце обласного управління Пенсійного фонду України

robotaУ Колиндянській об’єднаній територіальній громаді Чортківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області відкрили ще одне віддалене робоче місце. Також там відбулася виїзна нарада з питань прийому і обслуговування громадян під керівництвом начальника Головного управління Ігоря Москалика.

Під час наради обговорено питання якості надання послуг пенсіонерам, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням громади з питань пенсійного забезпечення, добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування, питання легальної зайнятості.

В громаді, до якої належать шість сіл, де проживає 1508 пенсіонерів,  створені належні умови для обслуговування відвідувачів.

Одразу після відкриття фахівець Фонду розпочала прийом перших відвідувачів, кожен з яких мав можливість отримати детальну інформацію щодо пенсійного забезпечення. Крім того, спеціаліст розповіла про можливість зареєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України з метою контролю за даними, що в майбутньому впливають на пенсійні права.

Жителі громади, які звернулись на прийом, наголосили на зручності такої форми обслуговування, що неодмінно буде користуватись попитом серед місцевого населення.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер