images/stories/logosait_new.jpg

 

У РФ порушили справу проти постачальників бензину в Крим

У РФ порушили справу проти постачальників бензину в Крим
Фото: fas.gov.ru
ФАС порушила справу проти роздрібних постачальників бензину в Крим

Антимонопольне відомство прийшло до висновку, що нафтопродукти в Криму перепродуються між компаніями кілька разів до того, як надходять на автозаправні станції.

Федеральна антимонопольна служба Росії порушила справу проти десяти компаній, які займаються роздрібними поставками нафтопродуктів в анексований Крим. Про це у вівторок, 17 квітня, повідомляє прес-служба ФАС.
"Десять компаній, а саме: ТОВ РУАНТ, ТОВ Секста, ТОВ Фірма ТЕС, ТОВ Кедр, ТОВ Брокерський альянс незалежних трейдерів, ТОВ Дартс, ТОВ Паливна компанія Карат, ТОВ Продукт-інвест, ТОВ КД-ойл і ТОВ Синергія Ойл Груп підозрюються в порушенні антимонопольного законодавства", - йдеться в повідомленні служби.
Відзначено, що проти компаній відкрили справу за ознаками порушення закону про захист конкуренції (заборона на обмежуючу конкуренцію угоди господарюючих суб'єктів).
Відзначається, що антимонопольне відомство вивчило роздрібний ринок автомобільних бензинів і дизельного палива в Криму, і прийшло до висновку, що "нафтопродукти перепродуються між компаніями кілька разів до того, як надходять на автозаправні станції".
Угоди з перепродажу товару між компаніями мають також ознаки узгоджених дій між господарюючими суб'єктами, які призводять до обмеження конкуренції на ринку нафтопродуктів у Криму і дозволяють компаніям "робити істотний вплив на роздрібну ціну реалізації", вказує ФАС.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер