images/stories/logosait_new.jpg

 

Понад 30 колекцій одягу представили молоді дизайнери під час показу- конкурсу «Альтернатива»

17 квітня у Тернополі відбувся конкурс колекцій молодих дизайнерів одягу «Альтернатива» з метою виявлення нових талановитих творців сучасної і майбутньої моди, обміну творчим і практичним досвідом та національними традиціями. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Сергій Надал.

«Я пишаюся, що і Тернопільські дні моди, як патріотична частина української моди, і конкурс «Альтернатива» вже стали невід’ємною частиною модного життя міста, адже тут популяризують саме українську моду, український національний одяг та українську вишиванку, - відзначає очільник Тернополя. - Бути українцем, носити українське – це модно. Я дякую за цей тренд усім дизайнерам та справжнім патріотам, які купують вітчизняні товари».

Цьогоріч у конкурсі взяли участь більше 40 молодих дизайнерів, серед яких учні та студенти навчальних закладів України, які готують фахівців у сфері дизайну одягу та модельєрів-початківців.  Тернопіль представляла Студентська студія мод «Альтернатива».

За результатами I відбіркового туру, участь у конкурсі приймали близько 30 колекцій у номінаціях: Pret-a-porter, Folk, Pro-art та DeLux. Переможців та конкурсантів нагородили грамотами та призами.

Традиційно організаторами заходу виступили Тернопільська міська рада та Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер