images/stories/logosait_new.jpg

 

Одному з учасників ДТП в Кривому Розі повідомили про підозру

Одному з учасників ДТП в Кривому Розі повідомили про підозру
Фото: полиция Днепропетровской области
Поліція підозрює водія автомобіля Mazda

Підозрюваний з розривом легені перебуває під конвоєм в лікарні. Найближчим часом його доставлять до суду для обрання запобіжного заходу.

Правоохоронці оголосили про підозру водієві автомобіля Mazda, який був одним з учасників масштабної аварії в Кривому Розі, яка спричинила загибель кількох осіб. Про це в середу, 18 квітня, повідомляє Українська правда з посиланням на прес-секретаря Нацполіції Ярослава Тракала.

"Водієві Mazda вручили письмове повідомлення про підозру в рамках розслідування кримінального провадження", - сказав він.

За словами Тракала, ця людина після аварії затримана і давала пояснення, але пізніше в зв'язку з різким погіршенням стану здоров'я, її перевели в лікарню.

"Через різке погіршення стану здоров'я його перевезли в лікарню, де він перебуває під конвоєм", - сказав Тракало.

За його словами, водія Mazda найближчим часом доставлять до суду для обрання запобіжного заходу.

Він також додав, що всі 8 загиблих в ДТП - це працівники комбінату "Арселор Міттал Кривий Ріг".

За даними джерел видання, у водія Mazda діагностували розрив легені.

Нагадаємо, 17 квітня в Кривому Розі на перехресті вулиці Героїв АТО і проспекту Металургів зіткнулися легковий автомобіль Mazda, маршрутне таксі з пасажирами і автобус, що перевозив працівників металургійного комбінату.

За інформацією екстрених служб, вісім людей загинули на місці, дев'ятнадцять були доставлені до лікарень міста з травмами різного ступеня тяжкості. Пізніше місцеві ЗМІ повідомили про смерть ще двох осіб.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер