images/stories/logosait_new.jpg

 

Німеччина незадоволена новими санкціями США проти РФ

Німеччина незадоволена новими санкціями США проти РФ
Фото: АР
Німеччина попросить США звільнити її компанії від санкцій проти Росії

Влада Німеччини має намір вимагати від Сполучених Штатів Америки послаблень для німецького бізнесу в питанні санкцій проти Російської Федерації.

Німеччина хоче, щоб адміністрація президента США Дональда Трампа звільнила німецькі компанії від необхідності дотримуватися нових санкцій проти Росії. Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на німецьких чиновників.

За даними видання, цього тижня під час візиту до Вашингтона міністр фінансів Німеччини буде просувати рішення про спеціальний підхід до німецьких компаній, а пізніше канцлер Ангела Меркель планує порушити це питання на зустрічі з Трампом.

"Німецькі промислові гіганти, зокрема Siemens, Daimler і Volkswagen, ведуть бізнес з юридичними особами, пов'язаними з підсанкційними людьми. Керівники німецьких компаній заявляють, що нові штрафні заходи можуть потенційно обійтися промисловості Німеччини в сотні мільйонів євро і поставити під загрозу спільні зусилля, спрямовані на перешкоджання банкам фінансувати нові проекти в Росії", - пише видання.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер