images/stories/logosait_new.jpg

 

У РФ запропонували створити відомство для боротьби із санкціями

У РФ запропонували створити відомство для боротьби із санкціями
Фото: kremlin.ru
Олександр Шохін запропонував створити в РФ структуру з реагування на санкції

Голова РСПП Олександр Шохін запропонував прем'єр-міністру Дмитру Медведєву створити в російському уряді структуру з реагування на санкції.

Голова Російського союзу промисловців і підприємців (РСПП) Олександр Шохін запропонував прем'єр-міністру Дмитру Медведєву створити в уряді РФ структуру з реагування на санкції. Про це в середу, 18 квітня, пише РІА Новости.
За його словами, пропонується організувати так званий центр з моніторингу ситуації під назвою Контрофак ("контр", як протидія, і OFAC, абревіатура назви американського управління для нагляду за іноземним капіталом. - ред.).
"Там не йдеться про те, щоб карати когось, але моніторити ситуацію і визначати, яка форма підтримки потрібна - зовнішньоекономічна, кредитна чи рефінансування. І ЦБ, Мінфін, Мінпромторг, Мінеко мають якось долучитися", - сказав Шохін.
Голова Союзу промисловців зазначив, що при американському Міністерстві фінансів є спеціальне Управління з контролю над іноземними активами, яке, зокрема, займається питаннями введення економічних і торговельних санкцій.
Нагадаємо, 6 квітня США ввели санкції проти 38 російських бізнесменів, офіційних осіб і компаній.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер