images/stories/logosait_new.jpg

 

Шляхтинецька "Лісма" впевнено перемогла "Юність" з Монастирищини

Шляхтинецька "Лісма" впевнено перемогла "Юність" з Монастирищини

 

У першому чвертьфінальні Ліги чемпіонів Тернопільщини команда "Лісма", яка представляє село Шляхтинці Байковецької громади з комфортним рахунком перемогла "Юність" з Горішньої Слобідки (Монастириський район) – 3:0.

Справжнє свято футболу відбулося сьогодні в Шляхтинцях. Організатори належно до нього підготувалися, провели культурну програму з музичним супроводом перед поєдинком і в його перерві, диктор оголошував склади команд та автори голів. Також було якісно підготовлене футбольне поле (пострижене, вкатане), покращено в синьо-жовті кольори огорожу стадіону, навіть під’їзд до спортивного об’єкту був відремонтований.

Рахунок у першому таймі відкрив лідер "Лісми", досвідчений Володимир Льошка. На лівому куті штрафного майданчика Володимир отримав м’яча, увійшов в карну зону і пробив у дальній кут воріт. М’яч від штанги залетів у сітку воріт (1:0). Через кілька хвилин лівий півзахисник шляхтинецької команди Андрій Шпилюк зігравши у стінку з партнером, вискочив віч-на-віч з воротарем суперника Віталієм Кравцем і точно пробив у ближній кут воріт (2:0).

У другому таймі тренер "Лісми" Микола Остапович Возний зробив вчасні заміни крайніх півзахисників, на місце яких вийшли "свіжі" гравці і один з них Ярослав Агрес, наприкінці другої 45-хвилинки, після подачі Юрія Стеця, у падінні ударом головою поцілив у голкіпера, який разом з м’ячем опинився у воротах (3:0). А на останній хвилині матчу Володимир Льошка мав можливість оформити дубль, однак з восьми метрів у падінні боковими ножицями, не поцілив у рамку воріт.

Що ж до гостей, то їм мало що вдавалося в атаці, до того ж на 79-й хвилині у них за два попередження був вилучений з поля Андрій Коруц (другий фол заробив на Павлові Бутрину), тому шансів забити хоча б гол престижу в них майже не було.

***

"Лісма" (с. Шляхтинці, Тернопільський р-н) – "Юність" (с. Горішня Слобідка, Монастириський р-н) – 3:0 (2:0)

15 квітня. Шляхтинці. Сільський стадіон. 250 гл. +24 град

Арбітр: Іван Мандзюк (Зборів), асистенти – Андрій Шадюк (Тернопіль), Олег Чемний (Тернопіль).

Голи: Володимир Льошка (35), Андрій Шпилюк (39), Ярослав Агрес (87).

Попереджені: В. Льошка (4), А. Коруц (32), І. Гнип (51), П. Бутрин (84).

Вилучений: Андрій Коруц (79, друге попередження).

Джерело: ФФТО

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер