images/stories/logosait_new.jpg

 

Як молодими гуртам потрапити на фестиваль «Файне Місто»?

Музичний фестиваль «Файне Місто» - єдиний український фестиваль, який входить в Асоціацію європейських фестивалів і займає призові місця в списку кращих літніх опен-ейрів країни. Фестиваль цього року дарує три чудові можливості молодим виконавцям стати частинкою сім’ї файних людей 20-22 липня на території тернопільського іподрому та показати свій талант.

«Ми робимо усе, аби дати можливість молодим виконавцям проявити себе на великій сцені разом з іменитими хедлайнерами та кращими артистами, - розповідає співорганізатор фестивалю «Файне Місто»Володимир Пасяка. – Кожен з переможців відкриває фестивальний день на Main Stage. Ми сподіваємося, що такий подарунок надасть додатковий поштовх у їх кар’єрі».

Light&Dark Challenge

Організатори пропонують гуртам та їх фанатам самостійно визначити, кому виступати на сцені фестивалю «Файного Міста» у конкурсі Light&Dark Challenge.

Реєстрація на цей конкурс триває до 1 травня, після підтримки фанатів та за результатами живих виступів вже наприкінці травня ми дізнаємося переможців. Деталі можна знайти тут: http://vidbir.fainemisto.com.ua/

Відбір у Мінську (Білорусь)

На фестивалі «Файне Місто» за ці п’ять років виступили відомі колективи з усіх континентів. За цей час і від молодих гуртів з різних країн та континентів просто немає відбою.

Саме тому у 2018 році конкурсний відбір проводиться в Мінську (Білорусь) у барі «Граффити» (https://www.facebook.com/events/1886097858076481/). Хто стане переможцем – дізнаємося вже влітку.

Koza Music Battle

Це музичний конкурс проводиться серед гуртів, які засновані не більше трьох років тому. У 2018 році на конкурсний відбір подали заявки понад сто колективів з України та з-за кордону, серед яких, за результатами голосування журі, лише шестеро потрапили у півфінали. А от хто стане фіналістом та реалізує мету – виступити на фестивалі «Файне Місто» ви можете дізнатися за посиланням: https://www.facebook.com/koza.music.battle/

Придбати квитки на фестиваль «Файне Місто» можна тут: http://fainemisto.com.ua/tickets/



Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер