images/stories/logosait_new.jpg

 

До Тернополя приїде відома співачка Руслана

31740100_1801639529897807_2250224144803168256_nУже завтра, 3-го травня, вперше у Тернополі відбудеться грандіозний марш військових з нагоди повернення 44-ої окремої артилерійської бригади із зони АТО. Це вперше від початку російської агресії вся бригада з технікою та особовим складом повернулася додому. Замикаючий підрозділ зустріли на Тернопільщині у вівторок, 1 травня.

У четвер центральні вулиці міста наповнить урочиста атмосфера, адже військовослужбовці проходитимуть маршем по вул. Крушельницької – Замковій – Руській – бульварі Шевченка й зупиняться на Театральному майдані. Розпочнеться марш об 11.20 від КПП військової частини, де дислокується бригада.

Продовжаться урочистості на Театральному майдані о 12.00 год. Крім вітань військовослужбовців, запланована дуже цікава та насичена програма, а також святковий концерт. Привітає наших бійців з поверненням додому й відома українська співачка, народна артистка України Руслана Лижичко! Концерт Руслани відбудеться на запрошення та за підтримки агрохолдингу «Мрія» та Тернопільської обласної державної адміністрації.

Приєднайтеся і Ви до привітань та розділіть радість від повернення наших захисників зі східного фронту. Зустрінемося на центральних вулицях міста під час маршу військовослужбовців та на головній площі Тернополя.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер