images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі триває завершальний етап реалізації проекту “Контейнери для благодійності”

sharingТриває реалізація проектів – переможців «Громадського бюджету» 2018 року. Станом на 1 травня 2018 року у місті успішно реалізовано два великих проекти – «Допоможи малюку народитися здоровим» та «Розвиток та популяризація автоспорту, його виду картинг у Тернополі».

Також триває завершальний етап реалізації малого проекту “Контейнери для благодійності”, зокрема закуплено 5 контейнерів для забезпечення збору необхідних речей для незахищених верств населення.

Незабаром відбудеться встановлення вуличних спортивних тренажерів на території мікрорайону Пронятин та у сквері на вул. Б.Лепкого в рамках виконання малих проектів № 23 та №12, а наприкінці травня, після завершення навчального процесу, у Тернополі розпочнуться ремонтні роботи «Осередку Олімпійської боротьби UWW (United World Wrestling)».

Для реалізації проекту «Оновлення глядацького залу УД «Перемога» виконавцями уже закуплені стільці для глядацького залу, а також проводиться підготовка тендерної документації щодо придбання та встановлення системи звуку та відео подачі у форматі 3D.

Для впровадження інших 11 проектів-переможців, наразі триває підготовка проектно-кошторисної та тендерної документацій.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер