images/stories/logosait_new.jpg

 

Випадкове знайомство обернулося втратою банківської картки та п’яти тисяч гривень

polizКримінальне провадження за фактом крадіжки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчими Тернопільського відділу поліції. Підозрювана – раніше неодноразово судима жителька обласного центру.

Свою жертву 32-річна зловмисниця зустріла на вулиці, попросивши цигарку. Знала б потерпіла, чим обернеться таке випадкове знайомство – десятою дорогою оминула б  новоспечену подругу. А так – не те, що дала закурити, а й запросила додому на каву.

Зловмисниця, увійшовши в довіру тернополянки, того вечора не тільки покавувала в її квартирі, а й прихопила з сумки жертви банківську картку. Пароль довідалася, коли разом заходили до крамниці за печивом до кави.

Пізно ввечері тернополянку розбудили смс-повідомлення. Банк інформував про зняття готівки. За кілька разів з картки було забрано всю суму – п’ять тисяч гривень. Потерпіла запідозрила у крадіжці нову знайому, щоправда, хто ця жінка, де мешкає – не знала.

Поліцейські розшукали крадійку. З’ясувалося, 32-річна тернополянка судима за майнові злочини та нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Новий кримінальний вчинок пояснила тим, що потрібні були кошти.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер