images/stories/logosait_new.jpg

 

Облаштування нової паркової зони (Київська – Тарнавського)

31444959_10216216676555505_66089367612948480_nЗабудовники намагаються викупити ці дачні ділянки для маштабного бідвництва багатоповерхівок. В цій частині міста і так немає нормальної паркової \ рекреаційної зони, а з розбудовою, яка ведеться в мікрорайоні “Північний” тисячам людей не буде де відпочивати. Батьки з дітьми змушені їхати громадським транспортом до найближчого парку.

“На даний момент житловий масив Сонячний є найбільш густонаселеним регіоном Тернополя. А після запланованої забудови мікрорайону Північний, ця частина міста стане ще більшим конгломератом зі щільною багатоповерховою забудовою і з гострим дефіцитом рекреаційних зон. На даний момент в самому центрі цього конгломерату (вул. Київська – Тарнавського) розташовується прямокутний острівець дачних ділянок, який за генпланом теж має відвестися під багатоповерхову забудову. Але значно доцільніше було б створити тут рекреаційну зону – парк для жителів оточуючих мікрорайонів.

На другому фото – центральний парк Нью-Йорка, який виглядає як живий острівець серед бетону. Така асоціоція в мене виникла, бо перспективний парк на місці дачних ділянок виконував би подібну місію”. – пише Sergiy Smolyak на своїй сторінці у Фейсбук

Підтримайте петицію про облаштування нової паркової зони в цьому місці: https://e-dem.in.ua/ternopil/Petition/View/897

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер