images/stories/logosait_new.jpg

 

В Тернополі спіймали наркоманку з шістьма “дозами”

Від двох до п’яти років позбавлення волі загрожує двадцятисемирічній тернополянці. Жінка, перебуваючи на умовному терміні покарання через наркотичні злочини, продовжила чинити протиправне.

За словами Михайла Димиди, начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Тернопільській області, вони отримали оперативну операцію про те, що місцева жителька приторговує забороненими речовинами.

Підозрювану “на гарячому” на вулиці Лепкого піймали працівники поліції. Жінка при собі мала шість доз речовини, схожої на ацетильований опій. Порушниця зізналася, що це дійсно наркотична сировина.

Тернополянка стверджує, що продавати наркотики не збиралася, а тримала їх для власного використання. Підозрювану в минулому році уже затримували правоохоронці за наркозлочини, а її чоловік відбуває покарання в місцях позбавлення волі за наркотики та крадіжки.

Що саме знаходиться в медичному шприці встановить експертиза. Вилучене оперативники направили в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Михайло Димида каже, якщо після дослідження виявиться, що в шприці дійсно наркотики, то жінці загрожує реальний термін покарання, а саме позбавлення волі.

Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до статті 309 частина 2 ККУ, повідомляють у поліції.


zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер