images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі відбудеться марш “за сім’ю та майбутнє”

Тиждень подружжя розпочнеться у Тернополі з велелюдної ходи. 13-го травня сімейні пари пройдуть центром міста. Таким чином співорганізатори заходу хочуть привернути увагу до традиційних сімейних цінностей.

Також з 13-го травня упродовж тижня заплановано чимало заходів, під час яких порушуватимуть проблему популяризації традиційних сімейних цінностей.

«Тиждень подружжя проводять у багатьох країнах світу, щоб привернути увагу суспільства до інституту сім’ї. У Тернополі розпочнеться тиждень маршем за сім’ю, зокрема містом пройдуть щасливі сімейні пари з дітьми. Таким чином ми будемо звертати увагу на проблематику традиційної сім’ї. Також цього дня дуже багато розваг буде заплановано для родин з дітьми. Такі марші пройдуть і в багатьох інших містах України. Ми закликаємо жителів обласного центру приєднатися до цього заходу та відстоювати традиційні сімейні цінності», – відзначив співорганізатор Тижня подружжя у Тернополі Іван Мудрий.

До слова, чимало тернополян долучилося до підписання петиції щодо захисту традиційних сімейних цінностей та проти пропаганди гомосексуалізму.

Софія Романська

zz.te.ua

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер