images/stories/logosait_new.jpg

 

175 пара цього року зареєструвала шлюб у рамках сервісу Мін’юсту – «Шлюб за добу» в «Українському домі «Перемога» у Тернополі

20180511_145253Володимир і Ольга вирішили скористатися цією послугою.  Особливістю цього  шлюбу є те, що Володимир  добровольцем  у 2015 році  став учасником АТО. Під  Чармаликом на Донеччині попав у полон до сепаратистів і майже два роки  перебував у заручниках.  Лише наприкінці минулого року був звільнений. З Ольгою він познайомився у Києві у військовому шпиталі де проходив  реабілітацію. Наречена працювала там санітаркою. Розділити  свято одруження  з молодятами прийшли рідні та близькі наречених.
Подружжя привітав  начальник головного територіального управління юстиції   Едуард Кольцов.
« Саме завдяки сервісу «Шлюб за добу»  ви змогли втілити своє кохання у створення молодої української сім’ї у такий короткий термін. Ми запрошуємо усіх бажаючих, а особливо учасників АТО   скористатися  цією послугою , адже для них вона  безкоштовна», -  зазначив Едуард Кольцов. Він вручив молодятам  букети троянд і шампанське.
«У Тернополі шлюб за прискореною процедурою можуть укладати  жителі будь-якого району області,  мешканці  інших областей, а також іноземці, які на законних підставах перебувають на території нашої держави», -  наголосив  очільник обласної юстиції.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер