images/stories/logosait_new.jpg

 

Їм усе вдається: і дітей виховувати, і нести тягар поліцейської служби

MVS_5061Кажуть, що виховати дитину, – це подвиг. А шестеро співробітниць поліції Тернопільщини цю відповідальність потроїли. Олександра Іванова, Алла Корната, Любов Боруцька, Руслана Вирозумська, Зоряна Король, Надія Пошелюжна – усі ці жінки виховують по троє діточок.

Дванадцятирічна Мартуся, десятирічна Христинка і наймолодший – трирічний Назарчик – найбільше багатство   Руслани Вирозумської. Жінка працює інспектором сектору моніторингу Тернопільського відділу поліції.

-На роботу вийшла, коли синочкові виповнилося два з половиною роки, – розповідає майор поліції. – Інколи буває важко, особливо, коли доводиться йти на чергування і залишати дітей, та ми з чоловіком даємо собі раду. Він, до речі, теж служить в поліції. А на «екстрений» випадок нас виручає, як ми жартома називаємо, «важка артилерія» – наші бабуся і дідусь.

Багатодітних матусь-поліцейських напередодні Дня Матері  зібрали в Головному управлінні Національної поліції. Вітав їх весь чоловічий колектив.

-Ваш материнський подвиг –неоціненний. Зичу вам міцного здоров’я, радості, щоб ваші материнські надії та сподівання здійснилися,- звернувся із  привітанням  керівник поліції краю Олександр Богомол. Він вручив багатодітним матерям подяки, квіти та премії.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер