images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі триває капітальний ремонт декількох доріг

img-5798-r-zluky-120518На вулицях Тернополя тривають роботи з поточного та капітального ремонтів, зокрема на проспекті Злуки від примикання вул. Спортивної до транспортної розв’язки вулиць Збаразької – Злуки – Текстильної – Промислової підрядники здійснюють ремонт асфальтобетонного покриття дороги.

Зі слів очільника Тернополя Сергія Надала, впродовж трьох днів, з 11 до 13 травня, на ділянці від «Універсаму» до Фабрики меблів «Нова» працівники підрядної організації виконали підготовчі роботи зі стабілізації дорожнього покриття методом холодного ресайклінгу. Наразі тривають роботи з влаштування бордюрів, після чого, за сприятливих погодних умов, розпочнуться роботи з вкладання верхнього шару асфальтобетону.

Про дату часткового перекриття вулиці для завершення ремонту буде повідомлено додатково.

До слова, ремонт дорожнього покриття триває також на вул. Будного (ділянка так званого «Петриківського спуску»), де підрядники приступили до фрезирування верхнього шару дорожнього полотна та на вул. Шашкевича (ділянка від вул. Руської – до вул. Танцорова), де уже здійснено заміну інженерних комунікацій: газопроводу та водопроводу, а також розпочато ремонтні роботи дороги. При сприятливих погодних умовах до кінця тижня заплановано розпочати асфальтування ділянки.

Просимо водіїв бути обережними при проїзді даних ділянок та завчасно обирати маршрути руху.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер