images/stories/logosait_new.jpg

 

Ізраїль завдав авіаударів по позиціях ХАМАС у секторі Газа

Ізраїль завдав авіаударів по позиціях ХАМАС у секторі Газа
Літак F-16 ВПС Ізраїлю

Літаки вразили чотири будівлі і об'єкти військової інфраструктури, а також три об'єкти з виробництва зброї.

Літаки ВПС Ізраїлю завдали ударів в північній частині сектора Газа по декількох цілях, пов'язаних з правлячим в анклаві рухом ХАМАС. Про це повідомила армія оборони Ізраїлю в ніч на четвер, 17 травня.

"Деякий час тому винищувачі вразили терористичні цілі ХАМАС в північній Газі. Чотири цілі - це будівлі та об'єкти терористичної військової інфраструктури, ще три - об'єкти з виробництва зброї", - йдеться в заяві.

Зазначається, що удари були завдані "у відповідь на вогонь з великокаліберних кулеметів, метою якого було місто Сдерот, і безліч нападів зі стріляниною протягом дня".

Раніше в середу ізраїльські військові атакували два пости палестинських бойовиків у відповідь на другий за день обстріл з сектора Газа. Інцидент обійшовся без втрат з боку ізраїльтян.

До цього ізраїльський танк обстріляв пост ХАМАС на північному кордоні анклаву у відповідь на кулеметну чергу, випущену палестинськими бойовиками. Обстріл обійшовся без постраждалих, але кілька куль влучили в будинок в прикордонному місті Сдерот.

Нагадаємо, цього тижня в ході сутичок ізраїльських військових з палестинцями загинули близько 60 осіб, понад 2400 травмовані.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер