images/stories/logosait_new.jpg

 

У Тернополі горіла «Школа народних ремесел»

IMG_950517 травня о 11:30 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу. Загорання виникло на покрівлі виробничої майстерні, на території комунального закладу Тернопільської міської ради «Школа народних ремесел», за адресою м.Тернопіль, вул. Новий Світ, 19.

На виклик направлено два відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, на двох автоцистернах, в складі семи чоловік, працівники оперативно-координаційного центру Управління.

На час прибуття рятувальників пожежа поширилась на площу близько 30 м.кв – горіла покрівля та дерев’яне перекриття будівлі. Всі сили та засоби рятувальники спрямували на боротьбу з вогнем. Спільними зусиллями, вже о 11:47 пожежу було локалізовано, а о 11:55 – ліквідовано. Всього до ліквідації пожежі залучались 10 чол. особового складу та 3 од. пожежної та спеціальної техніки.

Постійного навчального процесу в даній школі не має, потерпілих не виявлено, евакуаційні заходи не проводилось. Причина пожежі  та матеріальні збитки встановлюються.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер