images/stories/logosait_new.jpg

 

Очільник Тернополя привітав багаторазову чемпіонку України зі спортивної гімнастики Анастасію Бачинську з черговим досягненням

img-7293b180518Очільник Тернополя Сергій Надал привітав і нагородив відзнакою міського голови та цінним подарунком вихованку відділення спортивної гімнастики комунального закладу Тернопільської міської ради «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № імені Юрія Горайського», багаторазову чемпіонку України зі спортивної гімнастики Анастасію Бачинську, яка здобула 2 золотих та одну срібну медалі на Всесвітній Гімназіаді у Марокко.

«Сьогодні, від імені усіх тернополян, хочу подякувати Анастасії Бачинській за її успіхи, високі досягнення та чергову найвищу нагороду для нашого міста, – наголосив Сергій Надал. – Ми гордимося, що така юна тернополянка уже Майстер спорту України зі спортивної гімнастики та багаторазова чемпіонка на українських та міжнародних змаганнях. Бажаю Анастасії та її тренерам, батькам наснаги до нових перемог, успіхів та високих здобутків!».

У свою чергу, Анастасія відзначила, що гордиться виступати за рідне місто та гідно представляти Тернопіль та Україну на чемпіонатах і буде робити все можливе, аби український прапор піднімався якомога частіше на міжнародних турнірах.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер