images/stories/logosait_new.jpg

 

Тернопіль ділиться досвідом термомодернізації будівель громадського сектору та житлового фонду

termo-43Два дні в Тернополі працюватиме Секція Асоціації міст України з питань житлово-комунального господарства. Захід проходить в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Досвідом термомодернізації будівель громадського сектору та житлового фонду під час першого робочого дня поділився завідувач сектору з питань енергозабезпечення управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Павло Савечко, а про реалізацію у Кривому Розі програм, спрямованих на підтримку власників житла в багатоквартирних будинках розповів учасникам секції заступник міського голови Кривого Рогу, голова Секції АМУ з питань житлово-комунального господарства Олександр Катриченко.

Заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський презентував доповідь на тему «Реконструкція систем централізованого теплопостачання: Інженерно-технічні рішення» на прикладі Тернополя.

Засідання Секції АМУ з питань житлово-комунального господарства у Тернополі продовжиться завтра, 18 травня. У рамках заходу заплановано відвідати ряд об’єктів у Тернополі, які продемонструють інженерно-технічні рішення в процесі реконструкції системи централізованого теплопостачання.

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер