images/stories/logosait_new.jpg

 

Аферист з Хмельниччини продав техніку, яку взяв в оренду у підприємця з Тернопільщини

Частину 4 статті 190 ККУ поліцейські інкримінують 40-річному жителю Хмельницької області. Зловмисник, орендувавши техніку в кременецького підприємця, спочатку перестав платити за її користування, а згодом зізнався власнику, що продав її.

До поліцейських Кременецького відділу поліції  звернувся житель райцентру із заявою про вчинене щодо нього шахрайство. Під приводом оренди в чоловіка взяли сім одиниць  будівельної техніки  і сьогодні потерпілий не може повернути ні грошей, ні машин.

Зі слів кременчанина, у вересні минулого року до нього звернувся 40-річний житель Хмельниччини з проханням орендувати два трактори з причепами, автокран, бульдозер, два навантажувачі та екскаватор.  Був підписаний договір найму, обумовлена сума. Проте гроші від орендатора надходили недовго.

Запідозривши недобре, кременчанин вирішив навідатися до хмельничанина. Але того вдома не застав. Коли ж після декількох спроб вдалося зателефонувати, був ошелешений новиною – техніки немає, вона продана. Підсолодила обіцянка повернути гроші, та вірилося неохоче, бо шахрай згодом взагалі перестав виходити на зв’язок. Потерпілий звернувся до правоохоронців.

zz.te.ua


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер