images/stories/logosait_new.jpg

 

Олена Підгрушна продовжить кар'єру

Олена Підгрушна продовжить кар'єру

Титулована українська біатлоністка Олена Підгрушна відклала завершення кар'єри і виступить в наступному сезоні, повідомляє SportArena.

Підгрушна в 2014 році після перемоги на Олімпіаді в Сочі вже оголошувала про відхід з біатлону. Українка отримала посаду заступника міністра молоді та спорту України, проте через рік кабінетної роботи вирішила відновити кар'єру.

"За рік роботи в міністерстві я зрозуміла, що не все зробила в спорті, не все досягла.

І до цих пір ще не все досягла. Тому стою тут як діючий атлет, буду далі продовжувати свою кар'єру", - сказала Підгрушна на заходи Motivation Night: Sport Edition.

Раніше Підгрушна відзначала, що питання з продовженням кар'єри залежить від того, чи буде у неї тренер. Жіночу збірну, як відомо, на початку травня очолив російський фахівець Андрій Прокунін.

Минулий сезон став одним з найневдаліших в кар'єрі Підгрушної. Олена в особистому заліку Кубка світу вперше з 2009 року не потрапила в топ-50 і тільки в одній гонці (переслідування в Естерсунді) фінішувала в топ-10.

Олена Підгрушна стала другою біатлоністкою золотого олімпійського квартету Сочі-2014, яка відмовилася від завершення кар'єри. Раніше аналогічне рішення прийняла Юлія Джима, яка підготовку до нового сезону буде проходити в Словенії під керівництвом Уроша Велепеца.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер