images/stories/logosait_new.jpg

 

На Тернопільщині потеплішає

fontan_0817_tern_02Теплу і сонячну погоду передбачають метеорологи упродовж цього тижня на Тернопільщині. Потеплішає майже по всій території регіону, лише подекуди можливі невеликі дощі та грози.

Упродовж доби температура повітря підвищуватиметься до двадцяти трьох градусів тепла. По області зберігатиметься суха, сонячна погода, лише подекуди можливі невеликі дощі, – попереджає Укргідрометеоцентр.

Метеорологи запевняють: у західному регіоні передбачається тенденція до підвищення температурних показників. Опади поступово рідшатимуть, проте місцями можливі сильні грози.

«Упродовж доби по області і місту Тернополю передбачається сонячна погода. У більшій частині регіону – без опадів, місцями можливі короткочасні дощі та грози. Вітер південно-західний 3 – 5 метрів за секунду, часом пориви вітру. Упродовж доби температура повітря коливатиметься від шістнадцяти до двадцяти градусів тепла», – повідомляє обласний гідрометеоцентр.

За попередніми прогнозами метеорологів, в області поступово підвищуватимуться температурні показники, але спекотної погоди поки не передбачають.

Джерело: За Збручем

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

вугілля і дрова

Банер